Мъртвопиян е бил Стефан Дивеков-Хищника от село Черногорово, Пазарджишко, който във

...
Мъртвопиян е бил Стефан Дивеков-Хищника от село Черногорово, Пазарджишко, който във
Коментари Харесай

Ето защо Хищника от Черногорово застрелял жена си и дъщеря си

Мъртвопиян е бил Стефан Дивеков-Хищника от село Черногорово, Пазарджишко, който във вторник разстреля с ловна пушка брачната половинка си Невена и щерка си Милка, а по-късно се самоуби, оповестява „ Телеграф “. 71-годишният мъж се скарал с двете дами, тъй като бил срещу щерка му да се връща в Германия, където живеела за непрекъснато.

„ Хищника беше продължителен пияч, само че и извънредно добър стрелец.

Ловджия е и постоянно успяваше да се върне с дивеч, даже когато другите нямаха слука, той ще докара я заек, я нещо друго, което е съумял да отстреля “, разказаха жители на Черногорово.

Кавга

Хората са в потрес, защото познавали добре Хищника, чийто прякор идвал от авджийството, само че като човек бил доста добър, постоянно поздравявал. „ Все имаше плодове в себе си, раздаваше, като ни видеше “, спомни си негова съседка. Мъжът имал два брака и общо 5 деца.

С втората си брачна половинка Невена се срещнал преди време в Родопите, където работел. Тя преди две години се прибрала от Италия, купили къща в селото и се открили трайно.

Рано сутринта във вторник гости на отсрещното барче чули свада в къщата. Стефан се карал с жена си и 45-годишната си щерка, която през днешния ден трябвало да пътува до София, с цел да хване самолета за Германия, където живеела за непрекъснато.

Изстрели

„ Стефан не искаше тя да върви в Германия. Не знам за какво и каква му беше драмата. Преди години изгуби едно от децата си, а Милка или Мими, както я знаем, му бе единствената, на която доста държеше и настояваше тя да е при него “, показа различен комшия на стрелеца.

„ Крещеше като оглупял, до момента в който се осъзнаем какво става, и чухме изстрели. Първо беше прострелял Невена, а Милка потегли да бяга през двора и я простреля пред къщата. Захвърли пушката и се прибра вътре.

Няколко минути по-късно проехтя нов изстрел. После разбрахме, че се е прострелял в главата с револвера си “, показа мъж, който си допиваше питието на метри от кървавата баня. Криминалистите продължиха огледа през целия ден във вторник. До късния следобяд трите тела продължаваха да са на мястото на престъплението, а цялостен екип от полицията в Пазарджик продължаваше следствените дейности.

Добродетели

Трагедията е станала малко след 9.30 часа. „ Стефан не е конфликтен, в него има доста добродетели, само че си попийваше и очевидно и тази заран е бил в несъответстващо положение. Не знам за какво им е протегнал ръка. Много ги обичаше “, недоумява съседка на фамилията.

Жената описа, че преди време Стефан намерил портмоне с 1200 евро. Парите били на гастарбайтер от селото. „ От това село има доста хора, които отпътуваха да работят в чужбина и си идват тук. Тези пари бяха изгубени от един подобен човек. Стефан ги откри и ги съобщи в кметството “, разкри комшийката.

Друг непосредствен на килъра пък показа версия, че имал проблем с двете дами от известно време и се оплаквал, че е жертва на домакински тормоз. „ Бяхме дружно на празник на щерка му от първия брак. Тя направи 50 и го предложения. Живеят в другия завършек на селото. Тогава Хищника споделил, че не се усеща доста добре и го тормозят. Каква е истината и претекстовете за двойното ликвидиране и последвалото самоубийство следва занапред криминалистите да обясняват.

Едно е ясно. Дълго време жителите на другояче спокойното пазарджишко село Черногорово няма да могат да спят умерено. По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР